pondělí 5. ledna 2015

Some new in


Pull and Bear/ Reserved/ Zara

SALE, SALE, SALE... jedna z věcí, která v poslední době upoutá naši pozornost nejčastěji a je všude kolem nás. Výprodeje začaly sice už dříve,ale já některé z kousků, co můžete vidět na fotkách ulovila až teď. Některé věci, jsou i dárky z Vánoc. Jednoduše jsem vybrala pár nových věcí, co mi dělají radost. Ale něco tam přece jen chybí, a to můj nový milovaný kabát, který jste mohli vidět v minulém článku TADY.  Nechtěla jsem ho fotit na zemi nebo pověšený, protože lépe vypadá, když se obleče, asi jako většina oblečení. 


scarf- Zara/ bag- Crop Town/ mascara- London (drugstore at the airport)

Doplňky, těch pořád nemám dost, především, když se jedná o náhrdelníky a celkově bižuterii. Sice zdě nic z toho není, ale určitě bych tím nepohrdla. Alespoň mi konečně přibyla do šatníku pořádná velká a hřejivá šála. Taky první psaníčko! A na závěr řasenka They're real! od Benefitu, která mi ze začátku moc neseděla a hodně mi řasy slepovala, ale když jsem jí nechala trochu vyschnout (vím, že se to dělat nemá), tak je to mnohem lepší a je na žebříčku mých oblíbených.




Knížek mám teď spoustu (včetně povinné četby), takže o zábavu mám postaráno. Už dlouho jsem pokukovala po knížce Stoletý stařík, ale řekla jsem si, že až nebudu mít, co číst, tak až teprve potom si ho koupím a už nemusím, našla jsem ho pod stromečkem. Tak samo i knížku Dublin street (erotický román), od kamarádky, která ví, že jsem na tohle trochu úchylná, hh. Další v pořadí je poslední díl L.A. Candy, který si už "kupuju" strašně dlouhou dobu. A třešnička na dortu, knížka Where she went (knížka je v angličtině), pokračování teď už i zfilmované verze If I Stay (film doporučuju, je krásný). A jak už to se mnou bývá, tak jsem nedočkavá a nemohla jsem vydržet do doby než vyjde druhá část filmu (ale trochu pochybuji, že jí do té doby dočtu, tak aspoň se pokusím, prozatím mě baví, jen slovíčka mi dělají někdy problémy).



4 komentáře:

  1. Na sveter BLUE JEANS som pokukovala aj ja :)

    http://baribircak.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Šedý sveter, šál aj tá kabelka sú super :)
    theVandasdiary

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kabelka je dokonalá, moc se mi líbí i ten šál. Ano slevy jsou super a ty věci co jsi ulovila ty se mi moc líbí a většinu knížek co čteš jsou i na mém seznamu co si chci přečíst

    OdpovědětVymazat