pondělí 24. listopadu 2014

Ready for a getaway




Hodiny, už jen pár hodin mi zbývá do odletu do Anglie, přesněji do Londýna!♥
Jako by to bylo nedávno, co jsme si koupily letenky a začali odpočítávat nějakých těch 280 dní cca. Zdála se mi to strašně dlouhá doba a ze začátku to vůbec neutíkalo a teď?! Jsem, tak natěšená na těch 5 dní, že to nejde ani popsat. 
Někdo si řekne Anglie, Londýn, vždyť to je kousek, co je na tom ve srovnání třeba s Amerikou? Hádám, že skoro každý si říká, jak by chtěl žít americký sen a já nejsem vyjímkou, ale na tu si ještě nějakou dobu počkám. Je to asi rok nebo dva, co jsem si udělala sklenici s nápisem DREAMS a postupně do ní začala vkládat papírky se svými sny. Mezi jedním z nich bylo i navštívit Anglii, Londýn. A teď nastane den, kdy ho budu moci vytáhnout s pocitem, že jsem si splnila jeden ze snů, no není to skvělé? Pro mě teda rozhodně. Čtyři dny jsou krátká doba, ale já věřím, že tam nejedu naposled. 
Za peníze si sice štěstí nekoupíte, ale můžete cestovat a to je pro mě vášeň. Jsou to zážitky na celý život, tohle vám nikdo nikdy nevezme. Podle mě je tohle ta nejlepší věc na světě, cestovat!

Mějte se krásně.


2 komentáře: