pátek 11. července 2014

Hurry



Jsem tu po delší době s outfitem, který jsme dneska stihli vyfotit jen tak,tak. Když jsme vycházeli začala bouřka a tak jsme si museli pohnout než začne pršet.
Vyfocených outfitu, kterých mám v počítači je fakt hodně, ale vždy zůstali jen tak 3 fotky, jak jsem to třídila a ani ty se mi nelíbily, takže proto tak dlouho nic nebylo. 
Jinak v obchodech jsou teď BIG SALE, ale musím říct, že už je to pěkně přebrané a najít svou velikost je docela těžké. I tak jsem přece něco ulovila ... třeba zrovna tenhle top z HM, který jsem chtěla už nějakou dobu, ale pořád jsem váhala a teď jsem ho koupila za 150,-  yaaay. 
Zítra jedu do Brna na takový mini výlet a nákupy, tak snad nám vyjde počasí, protože se tam strašně těším, jelikož jsem tam měla jít už před takovým měsícem a pořád nic, tak konečně. 

P.S. : Myslíte, že se mám znova obarvit (jak?) a nebo to nechat odrůst na původní barvu ?


 skirt, top, bag, loafers - HM / jacket- Reserved








2 komentáře:

  1. Krásnýý a jdi do světlé barvy, ti bude slušet :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Nicol,si fakt krásna...ale skús žiarivejšie farby..si predsa mladá..ukáž nohy ;)...dlhé sukne nechaj pre staršie ročníky,mne osobne sa tá sukňa vôbec nepáči,ale vec vkusu :)...ináč ostatné kúsky sú veľmi pekné :)

    OdpovědětVymazat