pátek 16. května 2014

Parfums Ostrava


Minulý týden jsem se zúčastnila akce, kterou pořádalo parfums.cz pro ostravské blogerky. Vše se odehrávalo v ostravské výdejně (adresu najdete tady). 
V úvodu nás přivítala milá zástupkyně firmy Martina Zemanová, která nám řekla více o Parfums a velmi mě zaujalo, že Parfums nabízí nákup vzorků parfému, které si můžete v klidu vyzkoušet doma, což je podle mě fajn, protože jej můžete vyzkoušet na různé příležitosti a posoudit sami, jaký vám více vyhovuje. 
Celým programem akce bylo líčení německou kosmetickou značkou Artdeco, povídání o blocích, kosmetice, parfémech a seznámení se s holkami. 
Byly jsme nalíčené kosmetikou Artdeco od velmi sympatické vizážistky. Celkové líčení bylo na mě poněkud výrazné, než-li jsem zvyklá, ale zvolila bych třeba něco podobného na nějakou večerní příležitost. Od značky Artdeco mě asi nejvíc zaujala řasenka na obočí, která ho krásně zafixovala a zvýraznila a taky korektor.
V závěru jsme dostali kosmetický balíček a některé z produktů už testuju, takže později můžete čekat recenzi. 
Celé odpoledne jsem si užila a jsem ráda, že jsem se této akce mohla zúčastnit a Parfums děkuji za pozvání. 







 




4 komentáře:

  1. Super článek a na fotkách Ti to moc sluší! Já si ty své před a po asi raději nevystavím.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je taky nechtěla moc vystavovat, ale chtěla jsem dát rozdíl. :D Jen si je vystav, máš je mnohem hezčí! A děkuju, těším se na tvůj článek. :)

      Vymazat
    2. Nene, já tam mám podbradek.. :D :D Zítra mám státnice, tak pak se na článek taky vrhnu. :)

      Vymazat
    3. Hihi, tak už je i článek (konečně, jsem opožděná).. :D Ale ty fotky jsem tam nedala :D

      Vymazat