sobota 18. ledna 2014

Favs magazines


Dnes to bude taková recenze/nerecenze. Ukážu vám jedny z mých oblíbených časopisů, které se u nás prodávají.  Snad se vám to bude líbit.





Bazaar - tenhle časopis mě nadchnul až v poslední době, jindy jsem mu moc nedávala pozornost. Teď ho můžete najít snad u každého vydání Cosmopolitanu, ale starší vydání. 
Je zaměřen především na módu a někdy mám pocit, že je v něm více fotek, jak článků. Dočtete se tam taky o různých módních společenských akcí, jako přehlídky, večírky, které pořádá přímo redakce Bazaar apod.
Jinak tam jsou taky články o kosmetice, ale vše se jedná o ty dražší značky, jak už v kosmetice nebo módě. Takže tam rozhodně nehledejte nějaké povídání o značce Essence...
Nové čísla si kupuji málo kdy, ale posledně, když jsme si ho koupila, tak byl u něho dárek a to kosmetická taštička, se kterou jsem maximálně spokojená a už jste jí mohli vidět v jednom příspěvku TADY. 



Cosmopolita - tak tohle je prostě láska. Ten časopis zbožňuji a mám snad každé vydání. 
Najdete tam super články snad skoro na jakékoliv téma ... sex, móda, cestování, každodenní život, fitnnes, práce/brigády, láska, kosmetika atd. Jak už jsem u předešlého časopisu zmiňovala, tak právě u Cosma je jako dodatek většinou starší vydání časopisu Bazaar. 
Uvnitř můžete taky najít různé pozvánky na různé akce, někdy vzorky krému ... a nejlepší na tom všem je, že se v časopise můžete objevit i VY. Stačí vyplnit formulář na jejich oficiální stránce a více se už dozvíte tam. (Oficiální stránka).
Jsou tam taky skvělé motivační články, ale jeden z mých TOP jsou články o cestování. 



ELLE - tohle zná snad už každý. Je doslova založený na módě a všem, co se okolo ní týká. ELLE mám mnohem radši než Bazaar, protože, se tam dozvíte i o fashion weeks, zahraničních přehlídkách a je tam brána móda více do detailů. 
Chci taky zmínit, že obálka, na které je David Beckham (viz. foto) je mám pocit jediná titulní strana, na které je muž. 
Někdy tam taky bývají dárky, třeba diáře, slevové kartičky, kosmetické taštičky, trička, plátěné tašky ... a jeho cena se vždy pohybuje cca okolo 100,-.


Lidé a Země - jeden vyčnívající z davu, oproti těm předchozím. Je zaměřen na cestování, kulturu v zahraničí, život tam, prostředí a zajímavosti. Na tenhle časopis jsem přišla díky kamarádce a jestli vás něco takového baví a zajímáte se o to, tak vám ho můžu jen doporučit. 


5 komentářů:

  1. Skvělý článek! Dlouho jsem si kupovala ELLE, ale poslední dobou na časopisy nemám moc čas a nevím proč, ale začínají mě nudit. Někdy mám ale chvilku, kdy si vytáhnu všechny čísla a prolistuju je, je to docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem si teda časopisy nikdy nekupovala, ani nevím proč...asi mě to tak nebere, když mnoho věcí můžu najít na internetu a moc se nezajímám o tu drahou kosmetiku a módu. Ale zase na druhou stranu je fajn si někdy něco takového přečíst. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Najradšej mám ELLE a Bazar, a zo slovenských EMMA. Ale keĎ tak rozmýšľam, už dlho som si žiadny nekúpila. Musím to napraviť. Inak skvelý článok. :-)

    liveinfoxworld.blogspot.com

    ...

    OdpovědětVymazat
  4. Nehledě na to, že je to určitě velmi poutavý a nápomocný článek pro ty, co se kupříkladu méně vyznají v takovýchto časopisech, nemůžu odolat a nenapsat, že první zmiňovaný časopis je napsán špatně-nikoli BAZAR, nýbrž BAZAAR..uznejme, že takto to zní přece jenom lépe. ;-) Jinak jsou to skutečně super článečky..

    OdpovědětVymazat