pondělí 30. prosince 2013

New Year


Nový rok je za dveřmi a mnoho z vás si dává různá předsevzetí jako třeba "Začnu se učit." , "Budu hubnout a zdravě jíst." , "Začnu dělat..." atd.  Může jít jen o drobné věci, které chcete dodržovat, změnit  nebo o něco významnějšího.  Popravdě si nevzpomínám na rok, co bych si vůbec nějaké předsevzetí dala a k tomu ho ještě dodržela, takže letos to bude novinka. I já jsem se rozhodla, že chci něco změnit nebo se o to aspoň pokusit a je už jen čistě na mně jestli to vzdám nebo budou věci trochu jinak. 

Abych tenhle rok trochu shrnula, tak pro mně to byl asi ten nejhorší rok, co jsme zatím zažila. Pro mně je 13, 33 a 3 prokleté číslo. U vás je to třeba opačně a máte to jinak, ale u mě to znamená smůlu a málo kdy se mi u těchto čísel poštěstí.  Doufám, že ten další rok už bude o mnohem lepší a od 13 bude zase na chvíli pokoj.
Má předsevzetí ↓ 



Začít dělat recenze a snažit se přidávat více příspěvků na blog.
Recenzí tu moc nebylo, takže bych s tím chtěla začít. A přidávat celkově více příspěvku ... no to nebude asi úplně tak snadné, ale pokusím se. 

Cvičit a změnit trochu jídelníček.
Tuto věc tu zmiňuji už po několikáté  a přiznám se, že teď jsem tomu teda o svátcích moc nedala. Dnes jsem si vytiskla fitness zápisník a doufám, že mě to bude všechno více motivovat. 

Myslím, že to jsou zatím mé zásadní předsevzetí a ještě pár osobních, ale ty tady vypisovat nebudu.
Sama jsem zvědavá jestli mi něco z toho vydrží nebo to po týdnu vzdám.

Jaké si dáváte předsevzetí vy, a co by jste chtěli v Novém roce změnit? 

Všem přeji šťastný Nový rok  a děkuji vám, že i přes takové ty pauzy tady, co bývají, kdy nemám na blog čas ani pomyšlení jste se mnou zůstali. 





1 komentář:

  1. Milá Nikol, moc podařený článek. Já nad svými předsevzetími teprve přemýšlím, chci si dávat jen takové cíle, které jsou reálné, takže to musím ještě dobře vykoumat ;-). Přeju Ti, abys nechala tu protivnou "trojku" daleko za sebou a v novém roce ať se ti daří mnohem líp, ať se ti zkrátka daří všechno ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat