pátek 20. prosince 2013

WORK-OUT




Hi. Tímto dnem nám začali prázdniny juchuu a doufám, že budu mít možnost vám tu zanedbanost vynahradit. 
Tenhle článek není určený jako nějaká rada ani nic podobného. Jen vás chci obeznámit s tím, co dělám, když mám volnou chvilku apod.
Už podle nadpisu jste mohli poznat o co jde. V posledních dnech přesněji od soboty jsem začala opět cvičit a i když mám někdy pocit, že umřu, tak se potom cítím skvěle a mám z toho moc dobrý pocit! ♥ 
Ještě donedávna přesněji do předešlé soboty jsem měla v sobě takový blok k cvičení, protože když jsem byla naposledy vy fitku ( na Alpiningu) neskončilo to dobře ... udělalo se mi špatně, motala se mi hlava a tím  jsem potom získala na nějakou dobu odpor k cvičení. Minulý týden jsem si řekla, že to zkusím znova, tak jsem šla na Alpining a sice to byla pro mé tělo zátěž po nějaké době, ale musím říct, že mě to nabudilo znovu ke cvičení. Ten pocit, co potom vždycky mám, i když jsme někdy úplně zničená, ale když se podívám na ty obrázky na weheartit, tak si říkám, že takové tělo chci taky nebo alespoň mít k tomu blíž. 
Od pondělí jsem začala se cvičením podle Jillian Michaels - 30 Days Shred. Tohle cvičení se dělí na 3 levely já jsem zatím u prvního a řekla bych, že ten je ještě v pohodě.  Každý level cvičíte 10 dní  a po těch 30 dnech by potom měli jít znát, alespoň nějaké malé výsledky. 
Mě jde především o to trochu zhubnout v břiše + zpevnit ho a taky v nohách. To jsou prozatím mé cíle. Samozřejmě, že v tom hraje hodně roli i jídlo, ale to moc neovlivním. Alespoň se teď snažím vynechat sladké vody a sladkosti celkově. A ještě něco musím se naučit snídat. Tím, že vstávám do školy brzo a můj žaludek není prostě zvyklý jíst v tuhle hodinu, tak se k tomu musím přinutit a navyknout.  
Držte mi pěsti ať s tím náhodou neseknu a udržím si pevnou vůli a potom vám možná ukážu výsledky. 

Co je vaší motivaci a co cvičíte ?


5 komentářů:

  1. Začiatk niky nie sú ľahké, no hlavne na začiatok netreba preháňať. Mne sa spolužiaci kedysi smiali že prečo začínam len tak pozvolna posilovať, nu a pak to dopadlo tak že jeden zo spolužiakov to prehnal, natiahol si sval a na tušim dva mesiace mal z cvičením utrum a este pár mesiacov po tom mohol cvičiť iba trochu.

    No dôležitá je čistá voda. Ja už som sa tak naučil že vypiť za deň len 3-4l čistej vody nie je problém.
    Dôležité je mať cieľ, premýšlať nad cvikmi ktoré robíš a neviem ako je to pri fitnes ale pri posilovaní sú aj prestávky, kedy si má telo oddydchnuť.

    Veľa šťastia a nech sa darí ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Jillian Michaels - 30 Days Shred asi si to kuknem niečo tkaé by sa hodilo aj mne kedže po operácii kolena budem asi trocha mimo s kondičkou a pod.:))

    OdpovědětVymazat
  3. O tom 30 denním cvičení jsem taky slyšela, ale nikdy jsem se do toho nepustila, protože hodně lidí říkalo, že se ty první dny skoro nemohli hýbat, tak moc je bolely ty svaly - a to mě vždycky spolehlivě odradilo. Tak by mě zajímalo jak si vedeš ty? Říkáš, že ten první level je v pohodě, ale tak ty už nejspíš máš nějakou kondičku. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odradilo mě to stejně jako tebe, když jsem o tom poprvé slyšela, ale vážně je to docela super, i když potom nemůžu někdy vstát ani z postele :D Já kondičku právě ani nějak nemám, ale chci si jí vybudovat... do fitka chodím jednou za čas a doma jsem si taky cvičila jen jak se mi zachtělo. Až teď jsem začala dá se říct makat a vážně mi nepřijde 1 level, tak obtížný jako spíš ty další, když jsem si je tak proklikávala a dívala se, co mě čeká. Zatím to zvládám a jsem ráda. :)

      Vymazat