neděle 15. prosince 2013

Christmas Vienna


Hallo.
Ve čtvrtek jsme se ze školy jeli podívat na Vánoční Vídeň a OSN. Centrum Vídně je nádherné a především teda za tmy, kdy je všechno krásně osvícené a ta výzdoba ... tam se zkrátka musí naladit na Vánoční atmosféru snad každý. 
Všude je obchodů a obchodů a nevíte, kam jít dřív. Od těch nejdražších značek jako Versace, Burberry, Gucci apod. až po ty levné jako je třeba HM, Primark, Forever 21. Mrzí mě, že jsme neměli déle rozchod, protože dvě hodiny mi nestačí! Tím chci říct, že tak jak jsem se tam těšila na nákupy jsem dovezla jen jeden dárek a tím to končí a jsem z toho smutná. Těšila jsme se tam na obchody, které u nás běžně nejsou, ale nějak nám to časově nevyšlo, proto jsem si dala za úkol tam určitě někdy v příštím roce zajet na celý den a odjet aspoň se třemi taškami. 
Ve Vídni jsem nikdy předtím nebyla, takže jsem nevěděla, jak to tam moc chodí a přišlo mi dost vtipné, když jsem kolem sebe slyšela většinou Čechy a Slováky ... přišlo mi to jako úplný opak Prahy, kde bych řekla si připadám skoro jako v zahraničí a tam to bylo jako doma, hh.
Na závěr každému doporučuji si tam udělat výlet teda aspoň v zimě. 



















2 komentáře:

  1. Já byla asi dva roky zpátky ve Vídni a bohužel to bylo jedno z měst, které mě vůbec ničím nezaujalo :/

    OdpovědětVymazat
  2. Ja Viedeň milujem a je to jedno z miest, kde hneď vidno ten priepastný rozdiel medzi Slovenskom a okolitými krajinami. Je to nádherné mesto, čisté a usporiadané a verím, že v zime ešte krajšie. :)
    http://dolcemejsy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat