úterý 29. října 2013

Fat, slim, skinny

Tlustá, štíhlá, hubená ... ať už vypadáte jakkoliv, pro někoho jste vždy perfektní.

Aby jste  věděli, co chci v tomhle článku vlastně říct ... náhodou jsem projížděla své starší posty, protože jsme něco hledala a náhodou jsem narazila na jeden komentář, u kterého byla odpověď, které jsme si vůbec nevšimla a ta mě přivedla k tomu napsat tenhle článek. Jen doufám, že to dočtete do konce.


Chci tu vyjádřit svůj názor k tomu, jak většina lidí kritizuje a řeší, co má kdo na sobě a nemá na to postavu a podobně, protože vím, že někteří lidé se kvůli tomu hodně trápí a spousty věcí potom jen nenosí, i když se jim líbí jen kvůli tomu, že jim někdo řekne, že jim to nesluší nebo na to nemají postavu.  A to se mi fakt nelíbí! Ano jistě, že slečně, která má pár kilo navíc nebudou slušet mini šaty nebo leginy a krátký top, ale fajn, když se to líbí jí, tak není co řešit. Sice by jí za to nejspíše módní návrhaři a další odborníci sežrali, ale je to její věc, co nosí. 
Podle mě by měl každý nosit, to co se líbí mu , v čem se cítí pohodlně a ne se řídit komentáři a názory ostatních. Jasně, že nikomu asi nesluší všechno, ale i tak. Já sama někdy říkám věty tipu "Proboha, co to má na sobě, to je strašné, jak si to může vzít na sebe..." , ale to vypadne asi z každého. Zase na druhou stránku si říkám, že je ten člověk dobrý, že se za to nestydí. Vždy se najde u někoho módní přešlap, ale hold stává se. 

Třeba já jsme se asi ještě před rokem nebo dvěma docela často v tomhle řídila ostatníma. Kamarádka mi řekla, že to je strašné, že se jí to nelíbí nebo mi to nesluší apod. a já už to pak celý rok nevytáhla z šatníku a nebo jen na nějaké akce nebo se to mě samé přestalo díky ní líbit, jelikož jsme si položila její otázku " To se mi fakt mohlo líbit? Ona měla pravdu." NE NEMĚLA PRAVDU!  Já jen v té době byla blbá a měla jsme dost malé sebevědomí na to, abych jí řekla, že její názor na to jestli se jí to líbí nebo ne mě nezajímá. Teď už to řeknu komukoliv a je mi v celku jedno jestli se mi za to bude někdo posmívat nebo ne. Tohle už fakt neřeším a je mi líp. 
A myslím, že zrovna v tomhle dělá velkou chybu hodně z vás.  Někteří se mě na asku nebo emailu ptáte, jak na takové komentáře a pohledy reagují Já.  Třeba zrovna nedávno se mě nějaká slečna ptala, co říkám na to, když má holka kraťasy a pod tím černé silonky nebo podkolenka. Mě osobně se to strašně líbí a sama už delší dobu uvažuji, že si to pořídím. Ano někdy pohledy ostatních na to, co máte na sobě fakt stojí za to a docela mě to baví, jak někdy koukají. I ona sama mi říkala, že se na ní lidi divně dívají nebo, že se jí smějí.
U některých takových lidí, co to dělají a ještě je znám, tak si říkám: "Hm, jen se smějte, to jste vy, co nemáte páru, co je to móda." Jo neříkám, že já jsem módní guru, i když bych jednou chtěla, hh. Snad chápete, jak to myslím. Česká a Slovenská republika prostě nikdy nebude na stejné úrovni, jako zahraničí myslím teď s módou a ostatních věcech radši ani nemluvím. Tady se prostě vždy najde člověk, co si vezme do sandál vysoké ponožky ... že ano pánové.

Vím, že ne každý má na to, aby se oblékal, tak jak chce a líbí se mu. Mám ve svém okolí takové lidi a já sama bych se taky někdy chtěla obléct úplně jinak a pořídit si věci, na které si ukážu. Ale to by bylo všechno moc snadné. A ještě poslední věc ... ne každý musí jít zrovna s tím, co je IN o to vážně nejde. Jde o to mít svůj styl oblékání ať už je jakýkoliv. 

Doufám, že vás ten článek nenudil a možná někomu udělal jiný pohled, co já vím. 
Dolů přidávám screen toho komentáře a fotku, díky kterému jsem z ničeho nic napsala tenhle článek
.



19 komentářů:

  1. Na ty fotce jsi fakt tlustá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tlustá? Děláš si prdel? Viděl si někdy tlustýho člověka?? Bože, má normální postavu a i když tobě se nelíbí tak ona je s ní třeba spokojená -_-!

      Vymazat
    2. Hlavně že to píšeš jako anonym! -_- bych chtěl vidět tebe! Náhodou jí to tam strašně sluší a je hezká! :)

      Vymazat
    3. Vážně trapný. Spoustu holek by vraždila za její postavu.
      To jen anonymové kteří hejtujou jsou "dokonalýýý" :*** -.-

      Vymazat
  2. Vždyť jí to sluší,ještě jí shazujete -.- fakt demence.

    OdpovědětVymazat
  3. Tady asi fakt někdo neviděl tlustého člověka-,-
    Náhodou má mega luxusní postavu:'O

    OdpovědětVymazat
  4. Jak může někdo napsat.. že je tlustá?? Demence českého národa pomalu ale jistě vzrůstá!

    OdpovědětVymazat
  5. Jestli si myslíš, že je ta holka tlustá.. Tak pak chci být tlustá jako ona :33!

    OdpovědětVymazat
  6. Veľmi sa mi páči ako sa obliekaš a myslím že aj tento článok bol na mieste :) si krásna :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle je jeden z nejlepsich pripevku na blog ! Daufam,ze si holky z toho neco vezmete:)

    OdpovědětVymazat
  8. Takže zatleskejme všem debilům, kteří když vidí KRÁSNOU! holku, tak mají tendence napsat, že je tlustá -_- ;)

    OdpovědětVymazat
  9. závidim ti tvojí postavu máš hezký břicho a je dobře že si klidně vezmeš tričko nad pupík a neptáš se na názor ostatních. v těchhle věcech jsou Češi strašně netolerantní. setkávám se s podobnýma názorama typu: "to už rovnou můžeš chodit nahá." ne. vůbec mi to nevadí a nestydim se za to ;)

    OdpovědětVymazat
  10. krásnej styl!!:) a ten článek je taky povedený:)

    OdpovědětVymazat
  11. Tlustá není,má uplně normální postavu a proč by si nemohla vzít na sebe to co se jí líbí? Vy co jí tady píšete jak je tlustá a že nemá postavu na to triko tak jste buďto vychrtlý krávy a nebo samy byste si to triko nikdy nevzali.

    OdpovědětVymazat
  12. Chápu má větší sebevědomí a líbí se jí tenhle styl, ale zase ten anonym nenapsal, že je tlustá. Já z toho pochopila, že myslel, že v tom triku vypadá více tlustě než doopravdy je ( tedy není =D ) a mě se to triko nelíbí =D já mám ráda svoje teplo... ale k tomu oblečení se mi spíš nelíbí ta mikina =D

    OdpovědětVymazat
  13. V tomhle máš uplnou pravdu,....a na tý fotce vypadáš normálně...co bych za takovou postavu dala...:)

    OdpovědětVymazat